Glasvliesbehang, mooi, duurzaam en veilig

Glasvliesbehang, mooi en duurzaam

Heb je nou nog steeds geen behang in je huis? Je blijft achter, want behang wordt dit jaar steeds vaker gebruikt in woon- en slaapkamers. Waarom is dat?

Binnen een handomdraai kun je met behang je kamer omtoveren tot de kamer van jouw dromen of een bepaalde sfeer in je kamer creëren. Ben je iemand die geen behang heeft vanwege het milieu? Dat hoeft nu ook niet meer! Er bestaat een milieuvriendelijk soort behang: glasvliesbehang.

Glasvliesbehang mooi en milieuvriendelijk

Veel mensen denken dat milieuvriendelijk behang helemaal niet mooi is, maar dat fabel is vanaf nu verleden tijd. Glasvliesbehang is milieuvriendelijk en tegelijkertijd mooi. Maar dit zijn niet de enige voordelen van glasvliesbehang: glasvliesbehang heeft namelijk nog veel andere voordelen.

Geen scheuren en barsten.

Zelfs een muur met scheuren en barsten is voor het glasvliesbehang geen probleem. Deze scheuren en barsten worden overbrugd waardoor het behang er alsnog strak uit komt te zien en je dus niets meer terugziet van de scheuren en barsten. Zo blijven wanden mooi strak en zijn ze met dit type behang stootvast.

Brandvertragend behang

Glasvliesbehang is ook nog eens brandvertragend. Je behang vliegt dus niet in brand en waardoor het vuur niet snel verspreid wordt. Glasvliesbehang is ook uitstekend geschikt voor mensen die veel last hebben van allergieën. Glasvliesbehang is allergievrij en verkleint de kans op een allergie: organismen kunnen zich namelijk niet nestelen in het behang en zullen daardoor niet schadelijk zijn. Schadelijk voor de gezondheid is het ook niet, omdat glasvliesbehang geen schadelijke stoffen op kan nemen.

Makkelijk aanbrengen en lange levensduur.

Als je na dit artikel overtuigd bent van de woontrend van 2016 en je het zelf wilt doen: glasvliesbehang is heel gemakkelijk aan te brengen! En wat nog een extra voordeel is: je hoeft het behang niet om de zoveel jaar te vervangen en als je het zat bent, kun je het gewoon overschilderen! Iedere soort muurverf kan over het behang heen worden geschilderd, zonder dat het een lelijk effect heeft.

0

Vond je dit artikel ook inspirerend? Deel het artikel met je vrienden!

Leave a Comment