Uw artikel plaatsen

Bij WoonPress.nl zijn we steeds op zoek naar nieuwe inspirerende inhoud voor onze lezers en jij kan ons daarbij helpen! Als gast schrijver bij WoonPress.nl komt je naam onderaan bij jouw artikel te staan, dit geeft je meer naamsbekendheid en een artikel op WoonPress.nl toont je expertise in je vakgebied. Gratis reclame dus!

Naar welke inhoud zijn we op zoek?

Alle inspirerende en interessante informatie voor onze gebruikers zullen we publiceren. Alles wat te maken heeft met wonen, interieur, van doe het zelf artikels tot energiezuinig bouwen en wonen.

Enkele richtlijnen

Er zijn enkele richtlijnen van toepassing voor gast artikels. Deze zorgen ervoor dat de website steeds interessante en boeiende informatie blijft bevatten.

 • Unieke inhoud Het is verboden om teksten of stukken van teksten te kopiëren van andere bronnen. Dit is bij wet verboden en wij zullen er dan ook streng op toezien dat deze tekst uniek is. Je mag de tekst niet op andere plaatsen publiceren, maar je mag wel links plaatsen naar de tekst.
 • Minimum 250 woorden. Om genoeg informatie te bieden vragen we om de tekst minsten 250 woorden lang te maken met een maximum van 1500 woorden.
 • Geen promotionele tekst of teksten met teveel links Teksten die louter gemaakt zijn voor reclame doeleinden zullen niet gepubliceerd worden.

WoonPress.nl heeft het recht om je artikel te bewerken indien nodig.

Help je zelf

Na goedkeuring van je artikel en na plaatsing sturen we je een e-mail met daarin de bevestiging dat je bericht is geplaatst. Nu vragen we je ook om het artikel zelf te promoten door het artikel te liken op facebook en te Google plussen. Hiermee maak je het artikel en woonpress.nl bekend onder jouw volgers en verhoog je de waarde van het artikel en zo ook de waarde die jouw website krijgt die je in het artikel hebt gelinkt.

Dit is overigens een vereiste om je artikel gepubliceerd te houden op woonpress.nl

Hoe stuur je een gast artikel door?

Via het onderstaand formulier kun je een Gast artikel insturen. Na ontvangst bekijken we of het artikel past op woonpress.nl en of het artikel voldoet aan onze richtlijnen. Door je gast artikel naar ons door te zenden, ga je ermee akkoord dat je al de intellectuele eigendomsrechten van het artikel overdraagt aan WoonPress.nl. Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje!

Stuur je artikel nu in

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt.
  Voeg hier je artikel toe in Word of txt. Zorg er voor dat er geen images in staan, die kun je hieronder toevoegen.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg.
  Belangrijkste artikel foto. Deze foto komt te staan boven aan het artikel en in het overzicht bij het artikel.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png.
  Deze foto is niet verplicht en komt in het bericht te staan. Content foto's worden alleen geplaatst indien het artikel lang genoeg is.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0

Vond je dit artikel ook inspirerend? Deel het artikel met je vrienden!