Schrijven op de muur met draad

Een lege wand in huis en op zoek naar een leuk alternatief voor een schilderij of fotolijstjes? Wees creatief en ga met spijkers en draad aan de slag!

Een grote trend voor in huis is op dit moment om met spijkers en draad een woord of figuur op de muur te vormen. Je kunt het eenvoudig zelf maken door de gewenste tekst met een potlood op de muur te schrijven en vervolgens spijkers in de muur te slaan, waarbij je steeds een centimeter ruimte over laat. Vervolgens wikkel je met een bolletje wol draad om de spijkers, waardoor de tekst vorm begint te krijgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor ijzerdraad, waarmee je eenvoudig de letters kunt buigen. Helemaal leuk als dit een snoer is met aan het uiteinde een lichtbron.

Schrijven met draad

Enthousiast geraakt, maar niet helemaal zeker van je eigen creativiteit en kunnen? Op het woonblog Stripesandwalls.nl vind je een handige Do It Yourself waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit het best kunt aanpakken. Er bestaan zelfs patronen die je op de muur kunt plakken en waarop je vervolgens precies ziet waar je het spijkertje in de muur moet slaan.

1

Vond je dit artikel ook inspirerend? Deel het artikel met je vrienden!

Leave a Comment